Blogi

Blogi

Onko ihosi kuiva, herkkä ja herkistynyt?

Herkälle ja herkistyneelle ihotyypille on ominaista punoitus, kuivuus, kutina, alentunut sietokyky sekä lämmön ja kiristyksen tunteet. Näitä epämiellyttäviä tuntemuksia voi esiintyä kaikilla, iästä, sukupuolesta tai ihotyypistä riippumatta. Usein herkkä iho reagoi ulkoisille tekijöille voimakkaasti ja ihossa voi esiintyä selittämätöntä ärsytystä.
 
Herkälle iholle tarkoitetun kosmetiikan kysyntä kasvaa maailman laajuisesti, koska mahdolliset ihon ”herkistymisen” lähteet lisääntyvät: geneettisten ja hormonaalisten (lääkkeet, fysiologiset muutokset) lisäksi muita tekijöitä ovat ilmastolliset, kemialliset (saaste, savu), psykologiset (stressi, univaje, voimakkaat tunteet) ja mekaaninen ärsyke, kuten tänä päivänä yleistynyt suojamaskien käyttö.

Suojaa herkkää ihoa

DIBI MILANO vastaa näihin vaativiin ja nykyaikaisiin tarpeisiin uudella DEFENCE SOLUTION tuotelinjalla. Se on erityisesti suunniteltu herkässä ja reagoivassa ihossa esiintyvää punoitusta, yliherkkyyttä, kuivuutta ja ihon pistelyä vastaan.
DEFENCE SOLUTION rauhoittaa, suojas ja ravitsee ihoa, pitäen sen toiminnot täydellisessä tasapainossa.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kasvohoitoon sekä kotihoitotuotteisiin!

Herätellään ihoasi kevääseen!

Talven jälkeen iho voi tuntua samealta ja tukkoiselta.
Tuntuu, etteivät hoitovoiteet imeydy ihoon kunnolla, vaikka kotihoitotuotteesi olisivatkin kunnossa.
Se on yleensä merkki siitä, että olisi aika hoidattaa ihosi kosmetologilla.
 
Kevään suosituimpiin hoitoihin kuuluvat kirkastava ja puhdistava timanttihionta sekä syväpuhdiksen tekevä ultraääni-kasvohoito.
Ihosi kunnosta riippuen puhdistuksen päälle suosittelen esimerkiksi kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiini kasvohoitoa tai kosteuttavaa hyaluronihappohoitoa.
 
Tässä kohtaa on myös hyvä päivittää kotihoitotuotteet vuoden aikaan sopiviksi sekä huomioida varsinkin aurinkosuoja päivävoiteessa!
 
Hoitojen hinnat alkaen 89,-