Blogi

Blogi

Etsitkö itsellesi vielä sitä täydellistä hiustenhoitosarjaa?

Tule tutustumaan maailman valloittaneeseen OLAPLEX sarjaan!
 
OLAPLEX tuotteet sisältävät patentoituja ainesosia, joista tärkein on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimenleate-molekyyli, joka korjaa yksittäisen hiuksen rikkisidokset.
 
Näin ollen OLAPLEX toimii loistavasti vaurioituneiden ja kuivien hiusten hoidossa, mutta toimii loistavasti kaikille hiuslaaduille!
 
OLAPLEX kampaamohoidolla saamme toteutettua mahdollisimman hellävaraisen värjäyksen hiuksillesi sekä hoito mahdollistaa suuremmatkin vaalennusmuutokset ilman hiusvaurioita!
 
Hiuksemme altistuvat päivittäin erilaisille kulumisille; aurinko, ilmansaasteet, kemialliset käsittelyt, muotoiluraudat sekä hiusten liian kovakourainen harjaaminen sekä kumilenksut.
 
Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi kannattaa käyttää useampaa OLAPLEX tuotetta, koska ne tehostavat toinen toisiaan.
Sarjaan kuuluu tällä hetkellä 9 eri kotihoitotuotetta, joista uusimpina tuotteina loistavan violetin pigmentin sisältävä hopeashampoo sekä syväpuhdistava shampoo!
 
Autan mielelläni löytämään tästä ihanasta sarjasta juuri sinulle sopivat tuotteet!
 
I ❤ OLAPLEX

Onko ihosi kuiva, herkkä ja herkistynyt?

Herkälle ja herkistyneelle ihotyypille on ominaista punoitus, kuivuus, kutina, alentunut sietokyky sekä lämmön ja kiristyksen tunteet. Näitä epämiellyttäviä tuntemuksia voi esiintyä kaikilla, iästä, sukupuolesta tai ihotyypistä riippumatta. Usein herkkä iho reagoi ulkoisille tekijöille voimakkaasti ja ihossa voi esiintyä selittämätöntä ärsytystä.
 
Herkälle iholle tarkoitetun kosmetiikan kysyntä kasvaa maailman laajuisesti, koska mahdolliset ihon ”herkistymisen” lähteet lisääntyvät: geneettisten ja hormonaalisten (lääkkeet, fysiologiset muutokset) lisäksi muita tekijöitä ovat ilmastolliset, kemialliset (saaste, savu), psykologiset (stressi, univaje, voimakkaat tunteet) ja mekaaninen ärsyke, kuten tänä päivänä yleistynyt suojamaskien käyttö.

Suojaa herkkää ihoa

DIBI MILANO vastaa näihin vaativiin ja nykyaikaisiin tarpeisiin uudella DEFENCE SOLUTION tuotelinjalla. Se on erityisesti suunniteltu herkässä ja reagoivassa ihossa esiintyvää punoitusta, yliherkkyyttä, kuivuutta ja ihon pistelyä vastaan.
DEFENCE SOLUTION rauhoittaa, suojas ja ravitsee ihoa, pitäen sen toiminnot täydellisessä tasapainossa.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kasvohoitoon sekä kotihoitotuotteisiin!

Herätellään ihoasi kevääseen!

Talven jälkeen iho voi tuntua samealta ja tukkoiselta.
Tuntuu, etteivät hoitovoiteet imeydy ihoon kunnolla, vaikka kotihoitotuotteesi olisivatkin kunnossa.
Se on yleensä merkki siitä, että olisi aika hoidattaa ihosi kosmetologilla.
 
Kevään suosituimpiin hoitoihin kuuluvat kirkastava ja puhdistava timanttihionta sekä syväpuhdiksen tekevä ultraääni-kasvohoito.
Ihosi kunnosta riippuen puhdistuksen päälle suosittelen esimerkiksi kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiini kasvohoitoa tai kosteuttavaa hyaluronihappohoitoa.
 
Tässä kohtaa on myös hyvä päivittää kotihoitotuotteet vuoden aikaan sopiviksi sekä huomioida varsinkin aurinkosuoja päivävoiteessa!
 
Hoitojen hinnat alkaen 89,-