Hoidot

Dermapen-mikroneulaushoito

Dermapen-mikroneulaushoidolla pystytään aktivoimaan ihon uudistumista ja nuorentamista eri ihoalueilla. Hoito toteutetaan hieman kynää muistuttavan Dermapen-laitteen avulla ja tämän avulla pääsemme pienillekkin ihoalueille tarkasti; Kuten nenänpielet, silmänympärysiho sekä huulet.
 
Hoidon jälkeen iho on huomattavasti sileämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen sekä uudistuneen näköinen!

..............................................................................

Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta toimii tehokkaana hoitona moneen iho-ongelmaan. Se parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kerrosta eli epidermistä. Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamia muutoksia, kuten myös akne- ja muita arpia. Hionta kuorii kuolutta ihosolukkoa ihon pinnalta, puhdistaa huokosia sisältäpäin ja aktivoi paikallista verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutuksen avulla. Timanttimikrohionta kiinteyttää ja heleyttää ihoa, sekä tekee ihosta vähitellen tasaisemman sävyisen. Hoito ei hankaa eikä ärsytä ihoa, jonka lisäksi se on kivuton, joten voit nauttia hoidosta rentoutuen.

Mitä timanttihionta hoitaa:

– Ikääntyvää kasvojen ja vartalon ihoa, myös herkkää silmänympärysihoa
– Tukkeutunutta ihoa, mustapäitä ja miliumeja
– Ihoa, jossa on sisäänkasvaneita karvoja
– Elotonta ihoa
– Auringon vaurioittamaa ihoa
– Lievittää talineritystä ja komedojen muodostumista
– Tasoittaa ihoalueiden rakenne-eroja
– Sopii myös muita hoitoja valmistelevaksi hoidoksi

Häivyttää:

– Hienoja juonteita ja ryppyjä
– Naururyppyjä
– Raskausarpia
– Maksaläiskiä ja muita pigmenttihäiriöitä
– Ihon kiiltoa ja ihon rakenteen epätasaisuuksia
– Suurentuneita ihohuokosia
– Akne-, tapaturma- ja leikkausarpia
– Musta- ja valkopäitä sekä muita epäpuhtauksia

..............................................................................

Ultraääni

Ultraäänellä pystytään vaikuttamaan ihoon eri tavoilla. Sitä voidaan käyttää puhdistamaan ihoa syvältä saaden epäpuhtaudet, lian ja talin poistumaan huokosista. Ultraäänikasvohoito on kivuton tapa saada kasvojen iho puhdistettua. Ei mekaanista ärsytystä, ei ikävää nipistelyä. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaankin sarjahoidolla. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.

​Ultraääntä käytetään myös imeyttämään tehoaineita ihoon. Ultaäänen värähtely ikäänkuin työntää tehoaineita ihon sisään, saaden ihon näyttämään paremmalta ja tuntumaan kosteutetulta.
Ultraäänen aikaansaama mikrohionta ja siitä johtuva lämmönnousu saavat ihossa aikaan kolme kasvojen hoidon kannalta tärkeää yhteisvaikutusta.
Ultraäänen aikaansaama energia lisää solujen välistä aineenvaihduntaa. Voidaan vaikuttaa aktivoivasti kuona-aineiden poistumiseen ja solujen uudistumiseen.
Ultraääni kasvattaa ihon läpäisykykyä. Parannetaan aktiiviaineiden imeytymistä ihoon, jolloin kaikki hoidossa käytettävät tuotteet toimivat tehokkaammin.
Ultraääni vaikuttaa mikroverisuonia laajentavasti; virkistää mikroverenkiertoa, jolloin ihon väri paranee.
Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.

 

​Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:

– Erittäin tehokas ihonpuhdistus
– Syväpuhdistava vaikutus
– Poistaa kuolleet ihosolut
– Poistaa mustapäitä ja talia
– Uudistaa ihoa
– Kohottava vaikutus
– Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
– Vähentää näppylöitä ja aknea
– Vähentää epänormaalia pigmentaatiota
– Ultraääni mikrohieronta stimulaatio
– Kosteuttava vaikutus
– Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

..............................................................................

Radiofrekvenssi kasvohoito

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja tasoittava laitehoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa.

Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa suoritettuna. Ylläpitohoidot suositellaan 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin  ja elastaanin muodostusta, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Pienet juonteet tasoittuvat, kun iho kiinteytyy ja tiivistyy. Hoito palauttaa iholle luonnollisen tasapainon, vähentää vapaita radikaaleja ja parantaa  lymfanestekiertoa.

Radiofrekvenssihoidolla hoidetaan:

Silmänympärysalueen ryppyjä, huultenympäryksen ryppyjä sekä otsaryppyjä. Kiinteytetään voimakkaampien juonteiden alueita ja veltostunutta ihoa kokonaisuudessaan. Hoito pienentää laajentuneita ihohuokosia ja paikallisia rasvakertymiä, kuten kaksoisleukaa.

– Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta , se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

..............................................................................

Mikrovirta kasvohoito

Mikrovirta kasvohoidossa käytetään hellävaraista UltraCell mikrovirtaa, joka uudistaa, nuorentaa ja kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa. Mikrovirta tehostaa myös hoidossa käytettävien aineosien imeytymistä. Ainutlaatuisella Ultratone mikrovirralla kiihdytetään fibroplast solujen toimintaa, mikä tehostaa elastiini- ja kollageenituotantoa ihokudoksissa, mikä puolestaan palauttaa ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Hoidon voi ottaa erillisenä kasvohoitona, mutta se on helppo yhdistää myös miltei mihin tahansa kasvohoitoon. Mikrovirtahoito on rentouttava ja täysin kivuton hoito-ohjelma.

..............................................................................

Led-valoterapia

LED-valoterapia perustuu sen nimen mukaisesti LED-valoihin (LED = Light Emitting Diode eli valoa säteilevä diodi) ja ”ihon valaisemiseen” niillä. Eri aaltopituudella olevat LED-valot kykenevät läpäisemään ihon tiettyyn syvyyteen asti käytetyn LED-valon aallonpituudesta riippuen ja vaikuttamaan siellä eri tavoin. Ne siis auttavat käynnistämään solujen sisäisiä reaktioita.

LED-valoterapian avulla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia esimerkiksi aknea, ihon tulehduksia, ryppyjä, velttoutta, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttiläiskiä.

LED-valoterapiassa huomioitavaa on se, ettei sen hoitovaikutus tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kohdistetaan LED-valoa. LED-valoterapia antaa niin sanotusti lähtölaukauksen soluille alkaa toimia toivotun mukaisesti ja LED-valoterapian vaikutus jatkuu siksi vielä senkin jälkeen, kun iholle ei kohdisteta enää valoa.

..............................................................................

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, suurille huokosille, hyperpigmentoituneelle iholle sekä atooppiselle ja kuivalle, herkälle iholle. Hoitoa ei kuitenkaan tehdä tulehtuneelle iholle.

Mikroneulaus rullassa on satoja kapeita neuloja, jotka tekevät tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon pintaan. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho lähtee itse korjaamaan ja uudistamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta aineet imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin. Mikroneulauksen voi tehdä myös mikroneulauskynällä, missä on kertakäyttöinen neulapää. Kynällä tehtävä hoito sopii erityisen hyvin paikallisiin ongelmakohtiin tehostamaan rullausta.

Hoidossa iho puhdistetaan huolellisesti ja itse neulaus kestää 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen iholle laitetaan tehoaineet ja hoitoon yhdistetään imeytyshoito yhdessä naamion kanssa. Hoitoon voi yhdistää tarvittaessa mm. happokuorinnan tai ihon puhdistuksen. Hoidon tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain.
Hoidon jälkeen iholle ei saa samana päivänä laittaa muita tuotteita eikä meikkiä ja on suotavaa, ettei ihoa kosketella. Myöskään hikoilu, uimahalli, sauna tai suora auringonvalo on syytä jättää hoitopäivältä. Seuraavana aamuna ihon voi hoitaa oman ihonhoitorutiininsa mukaisesti, erityisen tärkeää on kosteuttaa ihoa hyvin ja suojata aurinkosuojalla.