Tuotesarjat

Alta löydät hoidoissamme käyttämät tuotesarjat, jotka ovat liikkeessä myös myynnissä. Voit tulla ostoksille niin katsomme henkilökohtaisesti sinulle sopivat hoitotuotteet.

Dibi Milano

Dibi Milano on huipputeknologiasarja, jonka tuotteet ovat testattu Milanon yliopistossa. Yli neljänkymmenen vuoden kehitystyön tuloksena on syntynyt tuotesarja, josta löytyy tuotteet vaativampaankin makuun.

Olos

Olos-tuotesarja on italialainen ihonhoitosarja kasvoille ja vartalolle. Se koostuu suuresta määrästä kosmetiikkaa, tutkimustyön viisautta ja kokemusta sekä aistillisuutta. Tuotteissa korostuu luonnolliset raaka-aineet ja ne eivät sisällä säilöntäaineita, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Bielenda

Luonnon raaka-aineista valmistetut Bielendan tuotteet tulevat Puolasta. Ne ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Sen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

System Professional

System Professional on ammattilaistan suosima tuotesarja, jonka salaisuus on korkeassa laadussa. Tuotteilla saat näkyvästi terveemmät hiukset. Tuotteet ovat saatavilla vain valikoiduista kampaamoista ja kaupoista.

Olaplex

Olaplex-tuotteet estävät hiuksia vahingoittamasta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. Ne korjaavat, vahvistavat ja suojaavat hiuksia ainutlaatuisella tavalla.

Revitalash

RevitaLash® Cosmetics on vuonna 2006 silmälääkärin kehittämä tuotesarja. Se on ripsien kaunistamisen edelläkävijä, jonka ensiluokkaisia tuotteita myydään ympäri maailmaa, yli 60 maassa.

Artdeco

Saksalaiset ARTDECO-tuotteet on kansainvälisesti palkittuja meikkejä, joita ammattilaiset suosii. Ne ovat olleet jo yli 35 vuotta alan huipulla. Sarjan meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun.

ghd​

GHD, ”Good Hair Day”, tuotteilla saat kauniit hiukset jokaisena päivänä. Se on hiusten muotoilutyökalujen johtava tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy myös lämpökäsittelyllä suunniteltuja hiustenhoitotuotteita.

Eimi

EIMI on Wella Professionalsin lanseeraama hiustenmuotoilusarja. Sarja koostuu ammattilaistason tuotteista, joilla voi luoda ainutlaatuisen hiustyyliin. Tuotesarjasta löytyy vaihtoehto kaikille hiustyypeille.