Upea uutuus!

Dibi Milano THE GOLD!

”Ikuisella kauneudella ei ole ikää” Kallisarvoinen, ylellinen ja kiehtova kulta on aina ollut täydellisyyden, puhtauden ja kauneuden symboli.

THE GOLD antaa sinulle yksilöllisen kauneuskokemuksen, ylellistä nautintoa iholle ja aisteille. Tuotteet, jotka vaikuttavat ihoosi usealla eri tasolla ja antavat lupauksen ikuisesta kauneudesta.

Tieteellinen DIBI MILANON dermobioottinen tuotelinja uudistaa ihoa ja vaikuttaa positiivisesti retikulaariseen dermikseen eli ihon sidekudoskerrokseen.

Tuotteita ja hoitoa suositellaan luonnostaan iän ja-/tai esteettisten lääketieteellisten toimen­piteiden joh­dosta herkistyneelle tai herkälle iholle.

Tuotteet muokkaavat ihon koostumusta ja rakennetta tehden ihosta vahvemman ja elinvoimaisemman sekä puolustuskykyi­sem­­­­­­män niin ulkoisia- kuin sisäisiä ärsykkeitä­­­ ja stressi­­­­tilanteita vastaan.

UUTUUS DIBI MILANOLTA!

Hyvänolon tunnetta ja mielihyvää iholle

SPA- henkiset luksus-tuotteet tekevät päivittäisestä ihonhoidosta ylellisen ja miellyttävän hetken. Hyvän olon tuoksut, kasviperäiset aktiiviaineet ja Dibi:n ammattitaidolla valmistetut ihonhoitotuotteet rentouttavat aktiiviaineet vaikuttavat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin kohottaen myös mielialaa. Tuotteet ovat dermatologisesti ja oftalmologisesti testattuja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *